REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: /

TAGS

Svijet podmorja oduvijek fascinira čovjeka. Iskusite ljepote podvodnog života i čari koje pruža ronjenje. Otkrijte što se krije ispod morske površine tijekom odmora u Solarisu.

Očekuju vas atraktivne lokacije s mnoštvom zanimljivih riba, špilja, potopljenih brodova i amfora koje vrijedi doživjeti izbliza.

Za istraživanje na malim dubinama možete zadržati dah i zaroniti s maskom i perajama. Ronjenje na dah je jednostavno, a želite li duže uživati roneći blizu površine tu su uvijek dobro poznate disalice uz koje možete biti s glavom pod vodom koliko god to dugo želite.

Scuba ronjenje izuzetno je atraktivno. Omogućuje potpuni doživljaj morskih dubina . S bocom je moguće roniti duboko, te vidjeti mnoge stvari koje je nemoguće vidjeti s površine.

Da biste se mogli baviti scuba ronjenjem potrebno je proći poseban trening za siguran boravak pod vodom. Svi znatiželjni koji jako žele, a dosad nikad nisu probali roniti, mogu se upoznati s ovim sportom u Solarisu. Ronilački centar Vertigo organizira škole ronjenja od svibnja do listopada svake godine prema standardima SSI – međunarodne škole ronjenja.

Moguće je isprobati uron –i ako vam se svidi upisati tečaj.  Postoje razni programi za početnike, try scuba, napredne ronioce, voditelje, te ronilačke specijalnosti kao što su noćno ronjenje, dubinsko ronjenje, navigacija, podvodna fotografija, ronjenje u suhom odijelu. Mnogima će posebno zanimljiv biti program scuba rangers prilagođen djeci.

Iz Solarisa se odlazi i na ronilačke izlete velikim 13m dugim brodom uz pratitelja. Predlažemo izlet u nacionalni park Kornati  gdje uz ronjenje možete uživati u šetnji po otocima,kupanju i suncu.

Kamperi su poznati kao ljubitelji aktivnog odmora i rekreacije. Imate li želju zaroniti ispod površine mora i iskusiti svijet podmorja poslušajte vlastite želje i krenite na ronjenje. Uživajte u ljepoti koja se krije na velikim dubinama.


 

Jeste li znali? Ronioci kao dio standardne opreme nose i nož, ali ne za obranu od životinja,  već im služi da razderu ribarsku mrežu ako u nju zapnu ili da kuckanjem o bocu pošalju zvučni signal na površinu u slučaju potrebe.