REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: /

00-014 Solaris Aquapark_water adventure for all generations

Dan u Aquaparku

lipanj 12th, 2015

TAGS

Provedite cijeli  dan u Aquaparku i pritom se odlično zabavite. Mogućnosti za razonodu i rekreaciju su brojne, a fenomenalan provod čeka djecu i odrasle. Otkrijte vodene površine i bogate sadržaje Solaris Aquaparka.

00-01-Solaris-Aquapark Look-Voyages-Croatie-Split-Lookea-Solaris_19

 

Solaris Aquapark prostire se na osam tisuća metara kvadratnih gdje može odjednom ugostiti čak tisuću posjetitelja. Cjelodnevna karta za Aquapark pruža slobodni pristup svim sadržajima. Uživajte u suncu i  opustite se na ležaljci uz osvježavajuće piće.

00-019-Solaris-Aquapark_water-adventure-for-all-generations ležaljke aqua

 

Predlažemo da lagano klizite niz omiljenu dvjesto metara dugu “lijenu rijeku”, koja  plivače vodi nizvodno na prozirnim gumenim kolutima.

00-08-Solaris-Aquapark 00-09-Solaris-Aquapark

 

Za sve one koji više vole malo aktivniju zabavu tu su otvoreni i zatvoreni tobogani uz brojne vodene efekte, mlaznice, prskalice i vodopade.

00-07-Solaris-Aquapark 00-012-Solaris-Aquapark_kiddie-world

 

Najviša je točka parka na 13,5 metara gdje je smještena Velika bačva. Izlije čak 1000 litara vode na posjetitelje koji se nađu ispod nje svakih nekoliko minuta, te donosi veselje i uzbuđenje svim posjetiteljima.

00-014-Solaris-Aquapark_water-adventure-for-all-generations 00-06-Solaris-Aquapark

 

Kids play zone posebno je zabavan dio Aquaparka s plitkim bazenima, prskalicama i toboganima prilagođenima maloj djeci. Možete biti bezbrižni uz naš spasilački  tim koji u svakom trenutku pazi na sigurnost djece i odraslih.

00-013-Solaris-Aquapark_kiddie-world 00-017-Solaris-Aquapark_Aquaplay_water-adventure-for-all-generations

 

Ako od vodene zabave ogladnite možete svratiti do fast fooda Splash u sklopu Aquaparka i vratiti energiju za nastavak vodenih aktivnosti.
Istražite našu novu podmorsku bajku. Nova atrakcija u Aquaparku 2015. nalazi se odmah uz kids zonu. Avanturu u morskom svijetu bogatija je za novo dječje igralište, zamišljeno kao špilja kroz koju se može prolaziti. Čarobni svijet šarenih morskih životinja oduševit će vašu djecu i uvesti ih u svijet mašte. 

Otkrijte vodenu čaroliju u Solaris Aquaparku. Prava vodena avantura za sve uzraste čeka na vas!

Pogledajte video i provjerite atmosferu !