REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: /

1003-solaris-beach-resort-solaris-sand-beach

Plaže

rujan 18th, 2018

TAGS

Približavanjem ljeta i godišnjih odmora, svake godine postavlja se isto pitanje- kako pronaći atraktivnu oazu s prekrasnom plažom, koja će postati svakodnevno utočište i mjesto opuštanja nakon stresne poslovne svakodnevnice?

Hrvatska obala, koja slovi za jednu od najljepših na svijetu, obiluje velikim brojem prekrasnih kamenih, šljunčanih i tek nekolicinom pješčanih plaža, koje su svoje mjesto pod suncem našle i u našem Resortu!
Solaris Beach Resort s 5 atraktivnih, tematskih plaža, na 4 km dugoj obali, idealno je mjesto za vaš odmor:

  • SOLARIS SAND BEACH
  • SOLARIS CLUB BEACH
  • SOLARIS SPA BEACH
  • SOLARIS FAMILY BEACH
  • SOLARIS CAMPING BEACH

 

Solaris Sand Beach, jedna je od top plaža Jadrana i najprepoznatljivijih elemenata Solarisovog branda. Smještena u središnjem dijelu naselja, poveznica je bogatim sadržajima koji se nalaze na svakom koraku. Skriveni pod velikim suncobranima, s pogledom na tirkizno more i šibenski arhipelag, uživljeni u partiju picigina ili pak prepušteni profesionalnim rukama naših terapeuta pod baldahinima, zasigurno ćete pronaći omiljeni ritual svog savršenog odmora. Samo je nekoliko koraka udaljena od Trattorie ili koji korak više od Dalmatinskog Etno sela– najveće atrakcije u Solarisovoj ponudi s tradicionalnim specijalitetima ispod peke.

Solaris_sand_beach_white_flag_international

Solaris Club Beach u neposrednoj blizini, nudi lude i nezaboravne partyje, uz ispijanje omiljenih koktela u En Vogue Beach Clubu te opuštanje uz ritmove klupske glazbe u bazenima tik uz more.

Stremite li potpunom miru i zen atmosferi kako biste napunili svoje baterije i dobili sve najbolje što priroda pruža? U uvučenoj uvalici s pogledom na Bijelu rivu i ljepote Solarisa, neposredno ispred novog Wellness & Spa centra, pruža se Solaris Spa Beach.

Sitni šljunak i blagi ulaz u more, uz najrazličitiju ponudu dječjih sadržaja, animacije, blizine dječjeg grada i drugih pogodnosti, idealno je mjesto za obitelji s djecom svih uzrasta. Solaris Family Beach prostire se ispod Solaris Kids hotela Andrija i Solaris Beach hotela Jakov te se nalazi u neposrednoj blizini prvog Vodenog parka na Jadranu. Ovo će mjesto zasigurno očarati Vaše mališane i učiniti Vaš obiteljski odmor nezaboravnim.

I posljednja, Solaris Camping Beach, ništa manje atraktivna i privlačna, dio je kamp oaze koja se prostire cijelom dužinom obale uz jedan od najboljih i nagrađivanih autokampova u regiji.

Tematske plaže Solaris Beach Resorta višestruko su nagrađivane i odlikovane od strane HTZ- a i Ministarstva turizma za inovativnost, raznovrsnost sadržaja ponude, najuređeniju javnu plažu i plažu godine te na međunarodnoj razini za kakvoću mora i priobalja.