REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: /

Solaris-Villas-Kornati

Solaris Vile Kornati ****

prosinac 18th, 2014

TAGS

Udaljene svega nekoliko metara od mora, Vile Kornati se nalaze na poluotočiću između Solaris kampa i Solaris Yacht marine. U mediteranskom ambijentu maslina, ružmarina i lavande te blizini plaže i bogatih sadržaja Resorta, opustit ćete se i zaboraviti na svakodnevne brige i probleme.

Atraktivno apartmansko naselje u sklopu Solaris Beach Resorta nudi vrhunski smještaj i nezaboravan odmor.

Villa Kornati apartman 2+2

Ukupne površine 30 m2, sadrži spavaću sobu sa zajedničkim prostorom dnevnog boravka i kuhinje, sobu s krevetima na kat, tuš/WC, grijanje/hlađenje, telefon, SAT TV, balkon.

Villa Kornati apartman 3+2

Ukupne površine 55 m2, sadrži 2 spavaće sobe (1 soba s krevetima na kat za dvoje djece do 11,99 godina ili 1 osnovnim ležajem i 1 soba s bračnim krevetom), zajednički prostor kuhinje i dnevnog boravka s mogućnošću sofe na razvlačenje za dvoje djece do 11,99 godina, 1 kupaonica s tušem/WC, 1 WC, grijanje/hlađenje, telefon, SAT TV, 2 balkona.

Villa Kornati apartman 4+3

Ukupne površine 70 m2, sadrži 2 spavaće sobe, jednu s bračnim krevetom i jednu s twin ležajevima; u jednoj sobi se nalazi ležaj koji može poslužiti kao dodatni ležaj za dijete do 11,99 godina , zajednički prostor dnevnog boravka i kuhinje s mogućnošću sofe na razvlačenje za dvoje djece do 11,99 godina, 1 kupaonica s tušem/WC, 1 kupaonica s kadom/WC, grijanje/hlađenje, telefon, SAT TV, 2 balkona.

REZERVIRAJ SADA