REZERVIRAJ SADA

Kontakt:
Pon-Pet: 08-16:00 |Sub: | Ned: /

13011-Solaris-Hotel-Andrija-animation-team1

Zabava

rujan 18th, 2018

TAGS

Pobjegli ste od gužve svakodnevnih obaveza i jedva čekate da odmor počne. Odmaknite se od stresa uz mnoštvo različitih aktivnosti koje je za vas pripremila animacija Solaris Beach Resorta.

Stvaramo zabavu za velike i male koja će vas zabaviti i opustiti. Uživajte u raznim dnevnim i večernjim aktivnostima. Pripremili smo za vas vrlo raznolik program.

Animacija za djecu i obitelj:

Poseban je tretman najmlađih za odmor iz snova. Djeca u MINI CLUBU kreću u pustolovinu plesa, aktivnosti i igara prilagođenih uzrastu. Poučne i zabavne igre oduševit će mališane. Zabavit će u druženju s vršnjacima i steći nove prijatelje.

Solarko je naša omiljena maskota. Vodi vašu djecu u svijet mašte i čarolija. Pogledajte njegovu predstavu za cijelu obitelj.

Djeca se rado maskiraju i pretvaraju u likove iz mašte. Priređujemo pravi dječji disko ples s našim kostimiranim animatorima. Uz pjesmu i ples čekaju vas smijeh, dobra zabava i puno veselja.

Gusarska zabava na nekom od izleta galijom donosi puno dobrog raspoloženja za cijelu obitelj. Uživat ćete u pustolovnoj atmosferi. Naši animatori crtaju po dječjim licima zdravim bojama uz koje koža diše i pretvaraju ih u male gusare.

Super je zabavna i vožnja Solaris express vlakićem.

Zabava za odrasle:

Na odmoru se zabavite i ostanite posve opušteni.  Možete se rekreirati i dobro provesti uz razne sportske sadržaje ili glazbu po izboru.

Odaberite vašu najdražu aktivnost ili zaigrajte neki od popularnih sportova.

Volite li tradicionalnu dalmatinsku pjesmu možete uživati u klapskim večerima koje često organiziramo u našem Dalmatinskom Etno Selu.

Budite bezbrižni na odmoru. Ispunite vrijeme omiljenim aktivnostima i uživajte.  Provedite nezaboravne trenutke i  napunite baterije.

Potpuno se prepustite jer u Solarisu zabavi nema kraja.